Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Anti cellulite cryo-gel 400ml Vetafbrekend + GRATIS Patch Treatment Abdomen & Hips + Patch Treatment Critical Areas

Collistar Anti cellulite cryo-gel 400ml Vetafbrekend + GRATIS Patch Treatment Abdomen & Hips + Patch Treatment Critical Areas

Normale prijs: € 60,17

Speciale prijs: € 34,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 42%

Eigenschappen

Merk
Collistar
Inhoud 400 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Afslanken&Anti-Cellulitis
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Anti cellulite cryo-gel 400ml Vetafbrekend + GRATIS Patch Treatment Abdomen & Hips + Patch Treatment Critical Areas

Vetafbrekend en vochtafvoerende werking

Anticellulite cryo-gel is geschikt voor alle typen cellulite

Deze revolutionaire gel combineert de aromatherapeutische eigenschappen van zeer zuivere essentiële oliën met de doeltreffendheid van een formule die zijn tijd ver vooruit is, versterkt door de werking van zijn koude eigenschappen, dat de microcirculatie stimuleert en de werking van de toegepaste actieve ingrediënten bevordert.
Naast het bestrijden van de sinaasappelhuid garandeert het product een onmiddellijk liftend effect dankzij de exfoliërende werking van een melange van plantaardige alfa hydroxizuren die de huid polijsten en daardoor glad, veerkrachtig en fluweelzacht maken.
Geeft een zeer aangenaam gevoel en werkt diep in de huid door. Kan snel worden aangebracht en wordt direct geabsorbeerd, lift het huidoppervlak met een onmiddellijk verstevigend effect.

- De ideale behandeling om je lichaam er altijd perfect uit te laten zien. Minder vetophopingen en verhoogde stevigheid in slechts 4 weken!

Van Collistar Research, de maker van de bestverkopende patch-behandeling die buik en heupen opnieuw vormgeeft, een nieuwe ultra-technologische patch speciaal ontworpen voor de kritieke delen van het lichaam (benen, armen, heupen en billen). Wanneer de patch op de te behandelen gebieden wordt aangebracht, worden geleidelijk de actieve ingrediënten vrijgegeven voor een intens, doelgericht, continu effect dat 8 uur aanhoudt. Elk detail van het product is ontworpen voor ultieme doeltreffendheid, comfort en bruikbaarheid.
Effectief; De patch werkt in het huidweefsel dankzij een perfect gekalibreerde combinatie van • lipolytische en drainerende Cafeïne en Carnitine • verstevigend en versoepelend Collageen • verstevigende en anti-vrije radicalen Ginkgo Biloba.
Ze worden geholpen door speciale ingrediënten die een warm-koud effect op behandelde gebieden creëren, waardoor de microcirculatie en de drainagevloeistof van de huid worden gestimuleerd. De doeltreffendheid van het product wordt versterkt door het osmotische, afdichtende effect van de patch, waardoor het diep in de huid dringt en ervoor zorgt dat het 8 uur werkzaam is.
Praktisch en comfortabel; De patches, gemaakt van een ultra-zacht en comfortabel materiaal, kunnen in slechts enkele seconden worden aangebracht en hechten perfect als een 'tweede huid', waardoor ze ook onzichtbaar zijn onder kleding en ze dag en nacht gedragen kunnen worden, ongeacht je normale dagelijkse routine.
Meer informatie