Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Anti cellulite Cryo-Gel Set Cryo-Gel 400ml + Abdomen and Hip Treatment 75ml

45% korting

Collistar Anti cellulite Cryo-Gel Set Cryo-Gel 400ml + Abdomen and Hip Treatment 75ml

Aanbieding

Normale prijs: € 63,33

Normale prijs: € 42,95

Speciale prijs: € 34,95

  • In voorraad

  • U bespaart 45%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 400 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Afslanken&Anti-Cellulitis
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Anti cellulite Cryo-Gel Set Cryo-Gel 400ml + Abdomen and Hip Treatment 75ml

• Vetafbrekend en vochtafvoerende werking

Anticellulite cryo-gel is geschikt voor alle typen cellulite

Deze revolutionaire gel combineert de aromatherapeutische eigenschappen van zeer zuivere essentiële oliën met de doeltreffendheid van een formule die zijn tijd ver vooruit is, versterkt door de werking van zijn koude eigenschappen, dat de microcirculatie stimuleert en de werking van de toegepaste actieve ingrediënten bevordert.
Naast het bestrijden van de sinaasappelhuid garandeert het product een onmiddellijk liftend effect dankzij de exfoliërende werking van een melange van plantaardige alfa hydroxizuren die de huid polijsten en daardoor glad, veerkrachtig en fluweelzacht maken.
Geeft een zeer aangenaam gevoel en werkt diep in de huid door. Kan snel worden aangebracht en wordt direct geabsorbeerd, lift het huidoppervlak met een onmiddellijk verstevigend effect.

• Collistar Abdomen and Hips Meso-Remodeling Treatment heeft een intensieve en specifiek figuurcorrigerende werking op de (onder)buik en heupen en helpt bij het behouden van een mooi silhouet.

De verbeterde formule is verrijkt met een bijzonder Remodellerend Complex® dat helpt bij het behouden van een mooi silhouet van deze huidzone, die naarmate het verstrijken van de jaren en door hormonale veranderingen de neiging heeft zwaarder te worden.
Het sterke punt van het product is de combinatie van rode peper en menthol die, door het opwekken van een warmte-koude sensatie, een soort ‘vasomotor gymnastiek’ op de behandelde huidgebieden uitoefenen die de microcirculatie stimuleert en de mobilisatie van vetten bevordert.
Collistar Abdomen and Hips Meso-Remodeling Treatment wordt snel geabsorbeerd en is speciaal ontwikkeld om te worden aangebracht met een lichte massage voor een optimale werking. Tintelingen en de eventuele roodheid van de behandelde delen zijn een teken dat de behandeling werkt.

Verwarm een kleine hoeveelheid product in je handen en breng met cirkelvormige bewegingen rond de navel aan. Ga verder richting de heupen, dijen en onderrug. Stimuleer de microcirculatie door zachtjes met de vingers te drukken. Voor langdurige, nog betere resultaten, dagelijks 's morgens of' s avonds aanbrengen. Ideaal voor vrouwen van alle leeftijden en perfect bij gebruik voor het sporten voor nog betere resultaten.
Meer informatie