Collistar Anticellulite Algae Mud 700g + sauna broek voor optimale werking

Collistar Anticellulite Algae Mud  700g + sauna broek voor optimale werking

Normale prijs: € 54,95

Speciale prijs: 31.95 EUR € 31,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 42%
Merk:
Collistar
Inhoud: 700 g
Productsoort: Lichaamsverzorging
Producttype: Afslanken&Anti-Cellulitis, Speciale verzorging
Huidtype: Alle huidtypes
Collistar Anticellulite Algae Mud 700g

Collistar Anticellulite Algae Mud heeft is een 'professionele' modder die thuis kan worden gebruikt, net als in een echte Spa. Het heeft een direct remodellerend effect en bevat thermaal water van Salsomaggiore.
Een veilige, praktische en effectieve basis van natuurlijke ingrediënten helpt het figuur te hervormen en cellulitis te bestrijden. Haar uitzonderlijke effectiviteit is te danken aan een unieke mix van geconcentreerde algen (wit en groen), plantenextracten (paardekastanje, zoethout, muisdoorn, rode druivenblad en gember), etherische oliën (mint en lavendel) en klei gemengd met het heilzame Salsomaggiore thermale water. Dit alles wordt versterkt door de hoge osmotische kracht kenmerkend voor de modder, die de drainerende werking bevordert en de functionaliteit van de principes van het produkt versterkt.
De echte innovatie van Anticellulite Algae Mud ligt in haar formule op basis van natuurlijke ingrediënten die helpen het figuur te hervormen en cellulitis te bestrijden.
De textuur is zacht en romig, druipt niet en is zeer eenvoudig aan te brengen. De speciale massage handschoen heeft een dubbel gebruik: voor het aanbrengen van het product stimuleert het de microcirculatie, na de toepassing helpt het om de modder te verwijderen.
Meer informatie