Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Biorevitalizing Anticellulite Concentrate 200ml

Collistar Biorevitalizing Anticellulite Concentrate 200ml

Normale prijs: € 47,50

Speciale prijs: € 31,50

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 200 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Afslanken&Anti-Cellulitis, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Biorevitalizing Anticellulite Concentrate 200ml

Collistar is het toonaangevende merk in de cellulitisbestrijdende behandelingen en biedt oplossingen op maat, specifiek voor elk type cellulitis. Collistar Biorevitalizing Anticellulite Concentrate is een absoluut buitengewoon innovatief nieuw product. Met een exclusieve roll-on applicator, unieke innovatie voor met vochtretentie en verslapte weefsels geassocieerde cellulitis.
De vooruitstrevende formule is geïnspireerd door twee technieken die beschouwd worden als de meest effectieve afslanktechnieken op het gebied van esthetische geneeskunde: Biorevitalisatie en mesotherapie.
Biorevitalizing Anticellulite Concentrate dankt haar effectiviteit aan twee exclusieve complexen gecreëerd door Collistar Researches en een innovatief systeem van levering die hun penetratie bevordert, waardoor hun efficiëntie wordt versterkt .
De cellulitisbestrijdende actie, "mesotherapie" effect (Meso-Dren Complex ™) bestrijdt onvolkomenheden veroorzaakt door cellulitis met een cocktail van actieve ingrediënten vergelijkbaar met die in de mesotherapie.
Het "biorevitaliserende" effect (Bio-Shape Complex ™) regenereert en verstevigt de huidweefsels en maakt de huid compacter.

De huid wordt bij de eerste toepassing onmiddellijk zachter en gladder. Sinaasappelhuid en vetophopingen verdwijnen, dag na dag wordt de huid strakker en compacter en wordt het figuur gecorrigeerd. Het gebruik van de exclusieve rol-applicator versterkt de effectiviteit.
Meer informatie