Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Dual Action Mask 30ml Anti-Age Masker

Collistar Dual Action Mask 30ml Anti-Age Masker

Normale prijs: € 22,17

Speciale prijs: € 16,50

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 26%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Dual Action Mask 30ml Anti-Age Masker

Met Oxicell®

Collistar Dual Action Mask is een revolutionaire behandeling die binnen 5 minuten zichtbare resultaten behaalt. Deze innovatieve specialiteit maakt het mogelijk om in één snelle handeling een dubbele behandeling met uitzonderlijke resultaten uit te voeren. Het In feite combineert het masker de voordelen van een regenererend masker met die van een exfoliërend product en produceert onmiddellijk een gladdere, strakkere en meer compacte huid.
- Exfoliërende werking: veel meer dan een normale scrub, biedt Dual Action Mask een geleidelijke gerichte microdermabrasie behandeling, dankzij een exclusieve mix van drie verschillende soorten en maten microsferen - koraal, mariene algen en vulkanisch zand - die de huid van dode cellen en onzuiverheden bevrijden en de huid polijsten, waardoor deze fijner, helderder en meer effen wordt.
- Regenererende werking: het sterke punt van de formule bestaat uit twee gloednieuwe werkzame bestanddelen: Oxicell®, ten gunste van de zuurstofvoorziening van de huid en het metabolisme van de cellen, dynamiseert het fysiologische proces van de regeneratie van de huid, en Vanirea®, dat garant staat voor bescherming en het herstel van schade veroorzaakt door vrije radicalen door UV-stralen en vervuiling. Voor allround werkzaamheid is de formule verrijkt met een mix van vitaminen en hydro-voedende, verkwikkende en versoepelende ingrediënten.
Meer informatie