Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar First Wrinkle Line Eye Contour Serum Gel 15ml

Collistar First Wrinkle Line  Eye Contour Serum Gel 15ml

Normale prijs: € 38,24

Speciale prijs: € 19,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 48%

Eigenschappen

Merk
Collistar
Inhoud 15 ml
Productsoort Oog- en lipverzorging
Producttype Maskers&Serums, Antirimpelcreme
Huidtype Alle huidtypes
Collistar First Wrinkle Line Eye Contour Serum Gel 15ml

Anti-wallen, anti-donkere kringen

De oogcontouren zijn bijzonder kwetsbaar voor rimpels en vroegtijdige veroudering en vereisen een specifieke behandeling.
Collistar Eye Contour Serum Gel is een exclusief serum-gel dat niet alleen de eerste rimpels bestrijdt, maar ook onmiddellijk wallen en kringen en tekenen van vermoeidheid, op een zachte maar doeltreffende wijze vermindert.
Regenererend en anti-rimpel - Dankzij de synergie van Oligopeptide 20, Lychee-extract en trehalose, wordt de huid van de oogleden voortdurend beschermd, gehydrateerd en gerevitaliseerd. Dag na dag, wordt deze sterker, veerkrachtiger en beter in staat om rimpels en huidveroudering tegen te gaan.
Onmiddellijk gladmakend, anti-wallen en anti-donkere kringen effect - Collistar Eye Contour Serum Gel is verfrissend en wordt direct door de huid opgenomen, het werkt direct verhelderend en in enkele seconden vereffent het de oogcontouren, fijne lijntjes en wallen en kringen zijn geminimaliseerd.
Collistar Eye Contour Serum Gel dankt haar effectiviteit aan een speciaal complex op basis van plantenextracten met drainerende eigenschappen, organisch silicium en vitamine PP, dat de capillaire microcirculatie stimuleert, waardoor het de problemen die kenmerkend zijn voor de gebied rond de ogen vermindert en voorkomt.
Meer informatie