Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Infinito Set Mascara Black 11ml + Gentle Two-Phase Make-up Remover 50ml + Professional Eye Pencil Black 0,8gr

Collistar Infinito Set Mascara Black 11ml + Gentle Two-Phase Make-up Remover 50ml  + Professional Eye Pencil Black 0,8gr

Normale prijs: € 27,03

Speciale prijs: € 17,95

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 11 ml + 50 ml + 0,8 gr
Make-Up Soort Ogen, Make-Up Removers
Make-Up Type Mascara, Oogpotlood
Collistar Infinito Set Mascara Black 11ml + Gentle Two-Phase Make-up Remover 50ml + Professional Eye Pencil Black 0,8gr

Infinito Mascara zorgt met haar waterproof formulering voor dichte en volumineuze wimpers, vol glans. Haar innovatieve ingrediënten uit natuurlijke wassen geeft de wimpers bij de eerste toepassing meer volume, flexibiliteit en helderheid. Natuurlijke schellak-hars omhult de wimpers met een flexibele gladmakende film voor een speciaal glans effect. De zachte applicator zorgt voor een perfecte toepassing en maakt de wimpers dikker.

Twee-fasen make-up remover (milde formule) voor ogen en lippen verwijdert snel, veilig en effectief alle sporen van make-up, inclusief waterproof, terwijl het tegelijkertijd de oogleden hydrateert en een gevoel van welbehagen geeft met extracten van malve (kaasjeskruid) en calendula. Gemaakt van twee fasen die worden geactiveerd door het schudden van de fles. Ook geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers.

Schud de fles voor gebruik om de twee delen van het product te mengen, gebruik een doordrenkte wattenschijf en pas de remover delicaat toe op oogleden, wimpers of lippen.

Professional Eye Pencil; Dit zachte professionele oogpotlood is uitzonderlijk veelzijdig. Het waterproof, extreem long-lasting oogpotlood kan worden gebruikt als een eyeliner, om de ogen te accentueren, als kajal potlood op het binnenste ooglid of als oogschaduw, wanneer op de oogleden aangebracht en met de bijbehorende latex borstel voor schaduw en blenden (vervagen) uitgestreken wordt.
Meer informatie