Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar intensive anticellulite serum 200ml

Collistar intensive anticellulite serum 200ml

Normale prijs: € 51,00

Speciale prijs: € 29,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 41%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 200 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Afslanken&Anti-Cellulitis
Huidtype Alle huidtypes
BIJ HARDNEKKIGE EN DUIDELIJK ZICHTBARE CELLULITE

Intensive Anticellulite* Serum
met plantaardige stamceltechnologie en "ultrasound" effect
Collistar Intensive Anticellulite Serum is een geconcentreerd serum dat gebruik maakt van de uitzonderlijke eigenschappen uit Echinacea plantaardige stamcellen voor een intensieve anticellulite behandeling.

De anticellulite kracht van stamcellen;
Extract uit Echinacea stamcellen is rijk aan caffeoylquinic zuren en biedt een onovertroffen doeltreffendheid. Het extract houdt vochtophopingen onder controle, stimuleert de afbraak van vetophopingen in specifieke huidzones en blokkeert collagenase, het enzym dat collageen aantast.

‘Ultrasound’ vetsplitsend effect
Phytosonic® deactiveert vetcellen door een mechanisme vergelijkbaar met ultrasone geluidsgolven en voorkomt hiermee dat vetcellen in volume toenemen.

Uitermate gebruiksvriendelijk en super doeltreffend
Inmasseren is niet nodig. Al na de eerste weken oogt het sinaasappeleffect van de huidzones met cellulite zichtbaar gereduceerd. Bij consequent en regelmatig gebruik oogt het figuur in korte tijd alsof compleet geremodelleerd.

Met opwaartse en strijkende bewegingen op de huidzones met cellulite aanbrengen. Voor de beste resultaten twee applicaties per dag bij aanvang van de behandeling, later is een applicatie per dag voldoende.
Meer informatie