Collistar Magic Drops

Geef uw huid een stralend bruine teint, zowel in de zomer als in de winter. Collistar Magic Drops is een speciale spray die zelfbruinende moleculen en walnoot-extract bevat. Deze bijzondere formule zorgt ervoor dat de huid sneller bruin wordt dan bij andere bruiners. 
 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

88 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

88 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Collistar Magic Drops slaan als dauwdruppels neer op uw huid, geven een intense hydratering en zorgen voor een egaal gebruinde huid zonder vlekken en verkleuringen.

 

Collistar Magic Drops Face

De gezichtshuid vraagt om extra aandacht, want het gezicht staat het meest bloot aan de schadelijke werking van UV-stralen. Daarom is Collistar Magic Drops Face verrijkt met vitamine E, dat een natuurlijk beschermende werking heeft. De spray trekt snel in de huid en houdt deze gedurende de dag soepel en zacht. Om uw prachtige bruine teint te behouden hoeft u slechts 2 à 3 keer per week te sprayen. Ook vindt u bij Parfumcenter Collistar Pure Actives waarmee u uw huid een nog mooiere en gezondere uitstraling kunt geven. Een paar druppels per dag is al voldoende voor een soepel en zijdezacht resultaat.

 

Collistar Magic drops aanbieding

Parfumcenter heeft een ruim aanbod van Collistar make-up en huidverzorgingsproducten. Bij ons vindt u eenvoudig een Collistar Magic Drops aanbieding en profiteert u ook bij onze andere producten van scherpe prijzen. Kiest u voor een Collistar Magic Drops aanbieding of een ander topproduct uit ons assortiment? Dan betaalt u bij ons niet alleen een scherpe prijs, maar profiteert u bovendien van een snelle levering.