Collistar Men’s Line Set 2 Delig + Tas

Collistar Men’s Line Set  2 Delig  + Tas

Normale prijs: € 35,00

Speciale prijs: 21.95 EUR € 21,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 37%
Merk:
Collistar
Inhoud: 250 ml + 200 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging
Producttype: Showergel, Speciale verzorging, Geschenkset
Huidtype: Alle huidtypes, Gevoelige huid
Collistar Men’s Line Set 2 Delig + Tas

Inhoud: - Toning Shower Gel 250 ml
- Perfect Adherence Shaving Foam Sensitive Skins 200 ml

Collistar Perfect Adhering Shaving Foam is een scheerschuim dat een dubbel resultaat garandeert: een perfecte scheerbeurt en een effectieve behandeling voor de huidweefsels. Dankzij zijn innovatieve structuur is het snel en eenvoudig aan te brengen, hecht het perfect aan alle delen van het gezicht voor het gehele proces en verzekerd een glad scheerresultaat.
De formule, rijk aan heilzame werkzame bestanddelen zoals vitamines, glycerol en menthol, beschermt en hydrateert de huid, biedt onmiddellijk comfort en voorkomt irritaties en het vervelende branderige gevoel na het scheren. Voor een gerichte behandeling en een 'op maat' scheerbeurt is het scheerschuim verkrijgbaar in twee versies;

Collistar Perfect Adhering Shaving Foam Sensitive Skins alcohol-vrij is verrijkt met extract van kamille voor een intensief kalmerende werking die een rode en/of schrale huid voorkomt. De resultaten? Beschermde, gehydrateerde en getonificeerde huid, een onmiddellijk gevoel van comfort, geen irritaties en geen vervelend branderig gevoel na het scheren.
Meer informatie