Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Natura Precious Essence-Oil Regenerates Repairs 30ml Gezichtsolie

Collistar Natura Precious Essence-Oil Regenerates Repairs 30ml Gezichtsolie

Normale prijs: € 46,86

Speciale prijs: € 29,50

  • In voorraad

  • U bespaart 37%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Natura Precious Essence-Oil Regenerates Repairs 30ml Gezichtsolie

In 2017 heeft Collistar Research een nieuwe huidverzorgingslijn ontwikkeld, Collistar Natura, een cosmeticalijn met kostbare natuurlijke ingrediënten die gezichtsverzorging biedt voor alle leeftijden en huidtypen, bestaande uit vier specialiteiten voor het gezicht die 95% natuurlijke ingrediënten bevatten.
Precious Essence-Oil is een waardevol product voor het gezicht, samengesteld uit een bijzonder mengsel van huidvriendelijke plantenoliën, met als belangrijkste avocado-olie, vol fytosterolen, essentiële vetzuren en vitamine A en E, maar ook met argan-, bernagie-, rijstzemel- en zoete amandelolie en stevia-extract. Bij het aanbrengen vermengt de vederlichte textuur zich met de huid, die daardoor zacht en glad aanvoelt en onmiddellijk wordt verstevigd. Dag na dag wordt de huid steviger, rimpels en uitdrogingsverschijnselen verdwijnen geleidelijk en het gezicht ziet er weer perfect stralend en natuurlijk vitaal uit.
Collistar producten zijn het resultaat van de meest geavanceerde dermatologische en cosmetische onderzoeken, ze ondergaan strikte kwaliteitscontroles en zowel de formules en verpakkingen zijn innovatief.

's Ochtends en/of 's avonds een paar druppels op gezicht en hals aanbrengen. Strijk daarbij vanuit het midden van het gezicht naar buiten en vanaf de basis van de hals naar boven. Ook als oliemasker te gebruiken voor een intens regenererend effect.
Meer informatie