Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Natura Transforming Essential Cream 110ml Gezichtscrème

Collistar Natura Transforming Essential Cream 110ml Gezichtscrème

Normale prijs: € 39,95

Speciale prijs: € 26,50

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 110 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Antirimpelcreme, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Natura Transforming Essential Cream 110ml Gezichtscrème

In 2017 heeft Collistar Research een nieuwe huidverzorgingslijn ontwikkeld, Collistar Natura, een cosmeticalijn met kostbare natuurlijke ingrediënten die gezichtsverzorging biedt voor alle leeftijden en huidtypen, bestaande uit vier specialiteiten voor het gezicht die 95% natuurlijke ingrediënten bevatten.
Collistar Transforming Essential Cream biedt revolutionaire gepersonaliseerde gezichtsverzorging, geformuleerd om de huid te hydrateren, te verzachten, soepel te houden en te beschermen tegen vrije radicalen. De rijke en fluweelzachte basiscrème is een multifunctionele transformerende crème, de ideale dagelijkse verzorging waardoor je huid er langer jong uitziet. Een uiterst hoge concentratie hoogwaardige plantaardige boters, in combinatie met stevia extract, hydrateert en beschermd, en quinoa extract zorgt voor een gladde en stevige huid.
Deze crème is uitstekend alleen te gebruiken, maar is speciaal ontwikkeld om, door toevoeging van een natuurlijk ingrediënt, in een persoonlijke behandeling te worden getransformeerd.
Collistar producten zijn het resultaat van de meest geavanceerde dermatologische en cosmetische onderzoeken, ze ondergaan strikte kwaliteitscontroles en zowel de formules en verpakkingen zijn innovatief.
Meer informatie