Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Patch Treatment Reshaping Firming Critical Areas Lichaamsverzorging

Collistar Patch Treatment Reshaping Firming Critical Areas Lichaamsverzorging

Normale prijs: € 47,89

Speciale prijs: € 29,95

  • In voorraad

  • U bespaart 37%

Eigenschappen

Merk
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Afslanken&Anti-Cellulitis, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Patch Treatment Reshaping Firming Critical Areas Lichaamsverzorging

De ideale behandeling om je lichaam er altijd perfect uit te laten zien. Minder vetophopingen en verhoogde stevigheid in slechts 4 weken!

Van Collistar Research, de maker van de bestverkopende patch-behandeling die buik en heupen opnieuw vormgeeft, een nieuwe ultra-technologische patch speciaal ontworpen voor de kritieke delen van het lichaam (benen, armen, heupen en billen). Wanneer de patch op de te behandelen gebieden wordt aangebracht, worden geleidelijk de actieve ingrediënten vrijgegeven voor een intens, doelgericht, continu effect dat 8 uur aanhoudt. Elk detail van het product is ontworpen voor ultieme doeltreffendheid, comfort en bruikbaarheid.
Effectief; De patch werkt in het huidweefsel dankzij een perfect gekalibreerde combinatie van • lipolytische en drainerende Cafeïne en Carnitine • verstevigend en versoepelend Collageen • verstevigende en anti-vrije radicalen Ginkgo Biloba.
Ze worden geholpen door speciale ingrediënten die een warm-koud effect op behandelde gebieden creëren, waardoor de microcirculatie en de drainagevloeistof van de huid worden gestimuleerd. De doeltreffendheid van het product wordt versterkt door het osmotische, afdichtende effect van de patch, waardoor het diep in de huid dringt en ervoor zorgt dat het 8 uur werkzaam is.
Praktisch en comfortabel; De patches, gemaakt van een ultra-zacht en comfortabel materiaal, kunnen in slechts enkele seconden worden aangebracht en hechten perfect als een 'tweede huid', waardoor ze ook onzichtbaar zijn onder kleding en ze dag en nacht gedragen kunnen worden, ongeacht je normale dagelijkse routine.

Inhoud; 48 patches specifiek voor kritieke gebieden. De patches zijn er in twee verschillende maten om de kritieke gebieden van het lichaam te behandelen op basis van de specifieke vereisten: • 32 lange patches, ideaal voor de dijen en binnenkant van de dijen • 16 korte patches, ideaal voor kleinere gebieden zoals de armen, de binnenkant van de armen, heupen en billen. Voer een shockbehandeling uit voor een lichaam dat altijd perfect in vorm is.
Meer informatie