Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Perfecta Plus Perfection Filler 20ml

Collistar Perfecta Plus Perfection Filler 20ml

Normale prijs: € 39,94

Speciale prijs: € 26,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 33%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 20 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Antirimpelcreme, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Perfecta Plus Perfection Filler 20ml

Perfecta Plus Perfection Filler; onmiddellijke rimpelvuller, progressieve regeneratie


Perfecta® Plus is een waardevolle algehele anti-verouderingsbehandeling die huidveroudering over de hele linie bestrijdt om je gezicht te verjongen. Perfection Filler is geformuleerd op basis van de meest geavanceerde wetenschappelijke onderzoeken. Dankzij de speciale samenstelling en het futuristische Face Rebuilding Complex® vernieuwt het de structuur van het gezicht, herstelt het de huidtextuur en verstevigt het de huid. Het is een nuttige oplossing die rimpels direct laat verdwijnen en voorkomt dat ze terugkomen. De exclusieve formule met een dubbele functie is geïnspireerd door technieken die in cosmetische geneeskunde worden gebruikt.
Onmiddellijk rimpelvullend effect; Perfection Filler hecht zich aan de binnenkant van rimpels en bereikt direct een vullend effect, dankzij de bijzondere structuur, het resultaat van innovatieve ingrediënten die het produkt een uitzonderlijke elasticiteit en behoorlijke kleefkracht geven. Een mix van egaliserende bestanddelen en lichtreflecterende poeders verbergen rimpels en maken de huid perfect egaal.
Geleidelijke regenererende werking; bij regelmatig gebruik regenereert het de huidweefsels, minimaliseert rimpels en voorkomt de vorming ervan, dankzij de gecombineerde werking van bioactieve peptiden, Ceramide 3, met een huidverstevigende werking, en Sepilift®, een complex dat elastische vezels beschermt en de synthese van collageen faciliteert.
Perfection Filler is zijdezacht, makkelijk in gebruik en kan ook worden gebruikt om onvolkomenheden, ongelijkmatige teint en verwijde poriën te corrigeren.
Meer informatie