Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Perfecta Plus Serum 30ml

Collistar Perfecta Plus Serum 30ml

Normale prijs: € 67,31

Speciale prijs: € 39,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 41%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Perfecta Plus Serum 30ml

Totale Anti-age technologie; remodelleert, herstelt, verstevigt.
Collistar Perfecta Plus Serum is een buitengewoon serum dat werkt als een daadwerkelijk perfectie-en jeugdigheid concentraat.
Dit serum garandeert twee sets van uitzonderlijke resultaten: het egaliseert de huid direct, waardoor het perfectioneert en na verloop van tijd remodelleert en verstevigt het de huid om je gezicht te verjongen.
Onmiddellijk: stralende perfectie.
Het Multi-Perfection System is een gloednieuw complex met twee verschillende soorten microdeeltjes, sferische en gelamelleerde. Het vult de kleine lijnen op het oppervlak en op hetzelfde moment vangt en verspreidt het het licht, het minimaliseert elke onvolkomenheid en egaliseert de teint. Speciale roze pigmenten voltooien haar werking, waardoor het gezicht helder en stralend wordt.

Een high-tech wonder, dit serum combineert de buitengewone concentratie van actieve ingrediënten met een verbazingwekkende textuur die op twee verschillende manieren kan worden toegepast:
1. op zichzelf, voor een complete behandeling die remodelleert, herstelt en egaliseert
2. vóór Face and Neck Perfection Cream aanbrengen om de resultaten te verbeteren. Het hele jaar door perfect, op alle huidtypes.
's Ochtends en / of 's avonds het serum zachtjes masserend aanbrengen op het perfect gereinigde gezicht en hals, met bijzondere aandacht voor de gebieden waar rimpels het meest voorkomen.

Meer informatie