Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Perfecta Plus Set 2-delig +Tas

Collistar Perfecta Plus Set 2-delig +Tas

Normale prijs: € 69,90

Speciale prijs: € 49,95

  • In voorraad

  • U bespaart 29%

Eigenschappen

Merk
Collistar
Inhoud 50 ml + 8.5 ml
Productsoort Gezichtsverzorging, Oog- en lipverzorging
Producttype Speciale verzorging, Geschenkset
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Perfecta Plus Set 2-delig +Tas

Inhoud: Perfecta Plus Face and Neck Perfection Cream 50ml
Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream 8,5ml


Totale Anti-age technologie; corrigeert, lift, herstelt.

- Perfecta® Plus Face and Neck Perfection Cream is een waardevolle algehele anti-verouderingsbehandeling die huidveroudering over de hele linie bestrijdt om je gezicht te verjongen. Face and Neck Perfection Cream is geformuleerd op basis van de meest geavanceerde wetenschappelijke onderzoeken. Dankzij de speciale samenstelling en het futuristische-Face Rebuilding Complex® vernieuwt het de structuur van het gezicht en de hals, herstelt het de huidtextuur en verstevigt het de huid.
- Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream is een doeltreffende oogcontourbehandeling met drie functies. Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream zorgt ervoor dat de oogcontouren er direct frisser en stralender uitzien en garandeert een geleidelijke herstellende werking. Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream corrigeert en verheldert, dankzij kleur-corrigerende gekleurde pigmenten en verhelderende micro-parels die wallen, donkere kringen en rimpeltjes camoufleren. Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream heeft een dubbele liftende werking, het lift en herstelt de stevigheid van het bovenste ooglid dankzij BeautyEye™, een specifiek actief ingrediënt voor dit gebied. De huidzone onder het oog wordt gladgestreken en hersteld dankzij caffeïne, dat de microcirculatie stimuleert waardoor de afvoer van interstitieel vocht wordt vergemakkelijkt. Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream herstelt de oogcontouren waardoor deze steviger en beter in vorm zijn dankzij het Face-Rebuilding Complex® (een waardevolle all-over anti-verouderingsbehandeling die huidveroudering over de hele linie bestrijdt om je gezicht te verjongen, geformuleerd op basis van de meest geavanceerde wetenschappelijke onderzoeken).
’s Ochtends en ’s avonds een kleine hoeveelheid met zacht kloppende bewegingen op de oogcontouren aanbrengen. Oogheelkundig getest, ook geschikt voor contactlensdragers.
Meer informatie