Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Pure Actives Collagen 30ml + gratis Micromagnetic Mask Collagen Anti-Wrinkle Firming

Collistar Pure Actives Collagen 30ml + gratis Micromagnetic Mask Collagen Anti-Wrinkle Firming

Normale prijs: € 43,05

Speciale prijs: € 27,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 35%

Eigenschappen

Merk
Collistar
Inhoud 30 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Pure Actives Collagen 30ml + gratis Micromagnetic Mask Collagen Anti-Wrinkle Firming

Pure Actives Collagen is een anti-aging serum met verstevigende, hydraterende en gladmakende eigenschappen. Collageen dient als natuurlijke ondersteuningsfactor van de huid en is het belangrijkste eiwit voor de samenhang van de huid. Met de dagelijkse agressieve inwerking door vrije radicalen en het verstrijken der tijd verandert het collageen, de natuurlijke productie daalt en de structuur van de huid wordt minder.
Collistar Pure Actives Collagen werkt met collageen actief tegen huidveroudering. Het serum van Collistar verhoogt de dichtheid van de huid en minimaliseert zodoende het verlies van veerkracht en elasticiteit. Bestaande rimpels verminderen aanzienlijk, de huid wordt van binnenuit duidelijk versterkt.

Het micromagnetisch vliesmasker van Collistar is speciaal ontworpen om uw huid te revitaliseren, te stimuleren, te ontspannen en te versterken. Dankzij een futuristische technologie combineert dit gezichtsmasker de effectiviteit van Pure Actives® Collageen met de kracht van speciale micromagneten die de microcirculatie en huidcelmetabolisme stimuleren.
Vergroot het regenererend vermogen van de huid en herstelt de huid; voorkomt veroudering van de huid, rimpels, fijne lijntjes en minimaliseert de reeds bestaande; bestrijdt het verlies van tonus en elasticiteit van de weefsels; vermindert donkere kringen en wallen; stimuleert het celmetabolisme van de huid; vermindert tekenen van vermoeidheid waardoor het gezicht onmiddellijk fris en uitgerust is.
Slechts 10 minuten applicatie voor een zichtbaar steviger, compacter en gladdere huid, een jonger gezicht en als gerenoveerde contouren, een onmiddellijk gevoel van ontspanning en welzijn. Perfect voor alle huidtypen.

Perfect in elk seizoen en voor elk huidtype, Micromagnetic Mask® Hyaluronic Acid en Micromagnetic Mask® Collagen zijn de ideale aanvulling op elke Collistar gezichtsbehandeling en worden vooral aanbevolen met de andere specialiteiten van de Pure Actives® lijn voor een synergerende werking. We raden aan het één of twee keer per week te gebruiken, of naar behoefte, wanneer u maar wilt.

GEBRUIKSAANWIJZING
1. Open de verpakking, haal het anti-age gezichtsmasker eruit en maak het voorzichtig los van de beschermende film.
2. Breng het aan op het gezicht met de micromagneten in contact met de huid
3. Laat het gedurende 10-15 minuten inwerken en distribueer het kostbare restproduct op de nek en het decolleté.
4. Verwijder het masker en neem het teveel op met een lichte massage.
Het masker is voor eenmalig gebruik en dient niet opnieuw te worden gebruikt.
Meer informatie