Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid Aquagel Moisturizing Lifting 50ml

Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid Aquagel Moisturizing Lifting 50ml

Normale prijs: € 41,06

Speciale prijs: 29.5 EUR € 29,50

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 28%
Merk:
Collistar
Inhoud: 50 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging
Producttype: Dagcreme, Antirimpelcreme, Speciale verzorging
Huidtype: Alle huidtypes
Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid Aquagel Moisturizing Lifting 50ml

Hydraterende aquagel met liftend effect van Collistar


Een bijzonder Collistar product met een uitzonderlijk geconcentreerd, puur en effectief actief ingrediënt. De speciale ‘aquagel’ structuur is speciaal ontworpen om • de overdracht van het hyaluronzuur aan het weefsel te optimaliseren • het hydrolipide evenwicht van de huid te versterken • de huid extra elasticiteit en comfort te geven.
Doordat de huid intens en voortdurend wordt gehydrateerd, herwint deze in een korte tijd haar stevigheid. Symptomen van uitdroging en kleine rimpels worden geleidelijk aan tot een minimum beperkt, en het gezicht krijgt een steeds soepeler, meer gelift uiterlijk.

Masseer 's ochtends en / of 's avonds in cirkelvormige bewegingen van het midden van het gezicht naar buiten en van de basis van de nek naar boven. Beëindigen door zachtjes met beide handen op het gezicht en de hals te drukken, om de absorptie van werkzame bestanddelen te bevorderen. Kan zowel solo als in combinatie met Hyaluronic Acid druppels worden gebruikt voor een krachtiger ‘professioneel’ resultaat, net als een echte beauty center behandeling.

Meer informatie