Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Pure Actives Omega 3 + Omega 6 Oil Cream Nourishing Repairing 50ml

Collistar Pure Actives Omega 3 + Omega 6 Oil Cream Nourishing Repairing 50ml

Normale prijs: € 45,31

Speciale prijs: € 27,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Antirimpelcreme, Speciale verzorging
Huidtype Droge huid, Gevoelige huid
Collistar Pure Actives Omega 3 + Omega 6 Oil Cream Nourishing Repairing 50ml

Voedende en reparerende crème van Collistar voor de droge huid

Een buitengewoon Collistar product met een uitzonderlijk geconcentreerd, puur en effectief actief ingrediënt voor de droge, vochtarme huid. De rijke smeltende‘olie-crème’ structuur is speciaal ontworpen om • de overdracht van omega oliën aan het weefsel te optimaliseren • het hydrolipide evenwicht van zelfs de droogste, meest vochtarme huid te versterken • de huid extra voeding, elasticiteit en comfort te geven.
De huid voelt onmiddellijk ongelooflijk veel zachter en fluwelig. Dag na dag wordt het sterker, soepeler en compacter. Kleine rimpels en de tekens van uitdroging worden verminderd en het gezicht ziet er aanzienlijk strakker en gladder uit.

Masseer 's ochtends en / of 's avonds in cirkelvormige bewegingen van het midden van het gezicht naar buiten en van de basis van de nek naar boven. Beëindigen door zachtjes met beide handen op het gezicht en de hals te drukken, om de absorptie van werkzame bestanddelen te bevorderen. Voor een nog beter, professioneler resultaat, de olie-crème na de Collistar Pure Actives Omega 3 + Omega 6 druppels gebruiken.
Meer informatie