Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Reshaping Filler Night Cream 50ml

Collistar Reshaping Filler Night Cream 50ml

Normale prijs: € 59,98

Speciale prijs: € 38,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 35%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Nachtcreme, Antirimpelcreme, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Reshaping Filler Night Cream 50ml

• Regenererend • Compact makend • Reparerend
Ontdek de kracht van de nacht om het gezicht te hermodelleren!
's Nachts is de celvernieuwing van de huid het meest actief. Collistar heeft op basis van uitgebreid onderzoek een revolutionaire nachtcrème gecreëerd die het nachtelijke bioritme van de huid benut, om de effectiviteit van een formule met drievoudige werking te verhogen.
- Hermodellerende opvullende effectiviteit: Voluform ™, een innovatief werkzaam bestanddeel met opvullende eigenschappen, vult de rimpels en hermodelleert de contouren van het gezicht.
Regenererende, herstellende effectiviteit: plantaardige stamcellen versnellen de celvernieuwing.
- Compact makende effectiviteit: DermoCompact Complex® versterkt de ondersteunende structuren van de huid. De ideale aanvulling voor dagbehandelingen.
Reshaping Filler Night Cream is de hele nacht effectief en werkzaam: zodra het wordt toegepast omhult de crème het gezicht met een revolutionaire moleculaire micro-film die, terwijl het het gezicht onmiddellijk gladder maakt, de werkzame bestanddelen op de huid vasthoudt en deze in de loop van de nacht geleidelijk vrijgeeft, waardoor ze gemakkelijker in de diepere lagen van de epidermis worden getransporteerd.

Masserend aanbrengen op het gezicht en de hals, om absorptie te bevorderen. Voor synergetische effectiviteit is het aanbevolen om Reshaping Filler Night Cream samen met Collistar Face Reshaping Filler Day Cream en Collistar Eye Contour Filler Cream te gebruiken.
Meer informatie