Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar S.O.S. Critical Areas Firming Stick 75ml

Collistar S.O.S. Critical Areas Firming Stick 75ml

Normale prijs: € 35,12

Speciale prijs: € 22,50

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 36%

Eigenschappen

Merk
Collistar
Inhoud 75 ml
Parfumtype Overig
Collistar S.O.S. Critical Areas Firming Stick 75ml

Het verstevigen en remodelleren van kritieke huidzones was nog nooit zo eenvoudig!

Dit speciale product is het resultaat van langdurig onderzoek en zorgvuldige experimenten en beschikt over een doeltreffende en baanbrekende formule in een praktische en eenvoudig te gebruiken stick, speciaal ontwikkeld om verslapt huidweefsel en locale vetophopingen te bestrijden bij op de meest kritieke huidzones: armen, buik en billen.
Een ultra technologische formule voor een grotere doeltreffendheid. Het geheim van de doeltreffende formule is de vakkundige combinatie van drie verschillende actieve ingrediënten, waarvan de meest belangrijke het ultra technologische ActigymTM, is, dat die naam heeft omdat deze het effect van spierkracht oefeningen nabootst.
Door de afgifte van adiponectine te stimuleren, een proteïne in het vetweefsel dat het metabolisme van spiervezels verbetert, helpt ActigymTM locale vetophopingen te verminderen en de huid stevig en veerkrachtig te maken. Het reducerende effect van de stick is te danken aan de vetsplitsende en vochtafvoerende wer king van Cafeïne, terwijl Equisetum (paardenstaart) extract, vol minerale zouten, flavonoïden en fytosterolen, het verstevigende effect versterkt , waardoor de huid stevig en soepel wordt.
Meer informatie