Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Sonic Eye Device Kit + Biorevitalizing Eye Contour Cream 15ml + Minisize Biorevitalizing Face Cream 15ml

Collistar Sonic Eye Device Kit + Biorevitalizing Eye Contour Cream 15ml + Minisize Biorevitalizing Face Cream 15ml

Normale prijs: € 60,00

Speciale prijs: € 47,95

  • In voorraad

  • U bespaart 20%

Eigenschappen

Merk
Collistar
Inhoud 15 ml + 15 ml
Productsoort Gezichtsverzorging, Oog- en lipverzorging
Producttype Antirimpelcreme, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Sonic Eye Device Kit + Biorevitalizing Eye Contour Cream 15ml + Minisize Biorevitalizing Face Cream 15ml

Inhoud Set:
Collistar Sonic Eye & Face System Special Anti-Age
Collistar Biorevitalizing Eye Contour Cream 15ml
Collistar Biorevitalizing Face Cream 15ml

- Sonic Eye&Face System een is modern, high-tech apparaat, speciaal ontwikkeld voor de professionele behandeling van oogcontouren en expressielijnen op het gezicht bij tekenen van vroegtijdige veroudering, zoals vochttekort en vermoeidheid, met een onmiddellijk liftend en anti-age effect
- Biorevitalizing Eye Contour Cream is de ideale dagelijkse behandeling voor de bestrijding van veroudering van de kwetsbare huid rond de ogen en houdt de oogcontouren glad, soepel en jeugdig, de oogcontourcrème is rechtstreeks geïnspireerd door de cosmetische geneeskunde en de revitaliserende micro-injecties toegepast door dermatologen. Technologisch geavanceerd, zeer effectief, absoluut nieuw. Altijd perfect, maar in het bijzonder aanbevolen wanneer de oogcontouren er moe en gerimpeld uitzien en aan verslapping onderhevig zijn, ongeacht de leeftijd.
Na uitgebreid experimenteren en diepgaande studies over de technieken van gezichts-biostimulatie, hebben Collistar onderzoekers een totaal innovatieve formule gecreëerd die in het "hart" van de huidcellen doordringt, om de huid te revitaliseren. De effectiviteit van het product is gebaseerd op twee factoren: een supergeconcentreerde cocktail werkzame bestanddelen en het revolutionaire Matrice Vettore® dat deze cocktail direct in de huidweefsels brengt om de productie van collageen en hyaluronzuur te stimuleren. De oogcontouren zien er opmerkelijk frisser en stralender uit en hebben hun jeugdige uitstraling herwonnen.
- Biorevitalizing Face Cream is de ideale dagelijkse behandeling voor de bestrijding van veroudering van de huid en houdt het gezicht glad, soepel en jeugdig, de gezichtscrème is rechtstreeks geïnspireerd door de cosmetische geneeskunde en de revitaliserende micro-injecties toegepast door dermatologen. Technologisch geavanceerd, zeer effectief, absoluut nieuw. Altijd perfect, maar in het bijzonder aanbevolen wanneer de huid van het gezicht er moe en gerimpeld uitzien en aan verslapping onderhevig is, ongeacht de leeftijd.
Meer informatie