Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Sublime Black Precious Pearls Face and Neck 60 stuks

Collistar Sublime Black Precious Pearls Face and Neck 60 stuks

Normale prijs: € 75,18

Speciale prijs: € 34,95

  • In voorraad

  • U bespaart 54%

Eigenschappen

Merk
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Sublime Black Precious Pearls Face and Neck 60 stuks

Zwarte parels, het geheim van een eeuwige jeugdigheid

Collistar Precious Pearls Face and Neck voldoen aan de huidbehoefte, ze stimuleren de stofwisseling van de huid en versterken het beschermingssysteem, waardoor de huid weer gaat stralen. Het heeft een rijke innovatieve formule met een versterkte mix van actieve ingrediënten en bevat het Cellular Repair Complex Plus®. Het complexe effect wordt versterkt door extracten van orchidee en gardenia, die de huid hydrateren en stimuleren, waardoor deze compacter wordt en comfortabel aanvoelt. De arganolie in de samenstelling, rijk aan vetzuren en vitamine E voedt de huid, maakt het soepel en glanzend, en bestrijdt ook vrije radicalen.
De kleine zwarte parels bevatten een heerlijke olie-gel die de huid van gezicht en hals verzorgen. Dankzij de zachte, heldere textuur wordt het direct door de huid opgenomen en kan het tot diep in de huid doordringen. De extreem fluweelachtige textuur en rijke formule verzachten de huid en maken het stralend.
Het product is ontworpen voor elk seizoen - elke leeftijd - voor de dagelijkse huidverzorging, om de elasticiteit, vitaliteit en stevigheid te herstellen. De waardevolle capsules worden aanbevolen om te gebruiken wanneer de huid wordt blootgesteld aan stress, bij verlies van elasticiteit, vitaliteit en er vaal en/of dof uitziet. Geschikt voor gebruik met andere huidverzorgingsproducten of afzonderlijk, afhankelijk van het huidtype.

Draai 's morgens en / of' s avonds de bovenkant van de parel af en verwarm de inhoud tussen de vingers voordat u de huid zachtjes masseert om opname te bevorderen. Het resultaat? Een prachtige huid die zich dag na dag zichtbaar transformeert: steviger en minder getekend.
Meer informatie