Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Sublime Drops Haar serum 100ml

Collistar Sublime Drops Haar serum 100ml

Normale prijs: € 31,93

Speciale prijs: € 15,95

  • In voorraad

  • U bespaart 50%

Eigenschappen

Merk
Collistar
Inhoud 100 ml
Producttype Overig
Collistar Sublime Drops Haar serum 100ml

Eén buitengewoon product, 5 verschillende behandelingen voor 5 verschillende resultaten: • glans • voeding • bescherming • reparatie • anti-frizz

Een magische mix van 5 kostbare plantaardige oliën. Sublime Drops, een exclusieve combinatie van 5 kostbare plantaardige oliën en vitamine E, is een waardevolle bondgenoot als het gaat om de gezondheid en schoonheid van je haar. Dankzij de zeer unieke textuur, rijk en omhullend maar toch gemakkelijk geabsorbeerd, blend het perfect in de haarvezel zonder het te verzwaren en maakt het haar glad, licht en zijdeachtig. De delicate geur, rijk aan essentiële oliën van amber, sinaasappel en vanille, draagt bij aan een moment van puur plezier en welzijn. Voor een behandeling op maat kan de hoeveelheid gebruikt product worden aangepast aan het haartype en de omstandigheid.

5 verschillende toepassingen:
1 Voor het wassen op droog haar voor een voedende en intensieve herstellende behandeling. Verdeel van wortel tot punt en over de hoofdhuid, masseer een paar seconden in en laat vervolgens ongeveer 5 minuten inwerken alvorens te wassen. Pas de hoeveelheid gebruikt product aan uw haartype aan en laat deze in het geval van droog en broos haar langer zitten.
2 Na het wassen op vochtig, handdoekdroog haar,om het haar soepel en stralend te maken, het te beschermen tegen externe factoren en het kroezende effect van vocht, en om het stylen gemakkelijker en langduriger te maken. Verdeel het over de lengte van het haar en droog het vervolgens af. In het geval van vet haar, alleen op de uiteinden aanbrengen.
3 Na het stylen op droog haar als finishing touch voor extra glans. Met lichte aanrakingen van wortel tot punt, of alleen op de uiteinden aanbrengen.
4 Tussen twee wasbeurten door op droog haar om de glans te herstellen, het haar zacht te maken en dagelijkse styling te vergemakkelijken. Breng in kleine hoeveelheden van wortel tot punt, of alleen op de punten aan.
5 In het zwembad om het haar tegen chloor te beschermen. Gelijkmatig door het haar verdelen.
Meer informatie