Collistar Ultra Regenerating Lifting Serum 30ml + Super Nourishing Lifting Cream 25ml

Collistar Ultra Regenerating Lifting Serum 30ml +  Super Nourishing Lifting Cream 25ml

Normale prijs: € 46,00

Speciale prijs: 31.95 EUR € 31,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 31%
Merk:
Collistar
Inhoud: 30 ml + 25 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging
Producttype: Maskers&Serums, Speciale verzorging
Huidtype: Alle huidtypes
Collistar Ultra Regenerating Lifting Serum 30ml + Super Nourishing Lifting Cream 25ml

Anti-aging, verzorgend, revitaliserend, verstevigend.
- Ultra Regenerating Lifting Serum is vederlicht en ultra-absorberend, dit verbazingwekkende serum is een echte concentratie van jeugd en vitaliteit en heeft een dubbele werking:
- Onmiddellijk liftend effect: zodra het serum wordt aangebracht heeft het, door de toevoeging van een speciaal gistextract, een onmiddellijke verstevigende werking, het minimaliseert tekenen van verslapping en kleine rimpels en maakt de contouren van het gezicht steviger en compacter.
- Cel regenererend en verstevigend: Een zeer geconcentreerde mix van uitzonderlijke energierijke en anti-verouderende werkzame bestanddelen levert de cellen met alle factoren die nodig zijn om hen in staat te stellen zichzelf te regenereren en snel weer de dynamiek en vitaliteit van de jonge huid te herwinnen. Vanaf de eerste toepassing hervindt het gezicht toon en stevigheid en wordt helderder en vitaler. Dag na dag wordt de regenererende werking geïntensiveerd: de huid wordt steeds steviger en soepeler, rimpels worden verminderd en het hele gezicht lijkt vernieuwd.

- Supernourishing Lifting Cream is een anti-verouderende voedende crème met innovatieve biotechnologie en een onmiddellijk liftend effect. Een exclusief lifting-systeem bestrijdt lijntjes en rimpels en tekenen van vermoeidheid, terwijl het Nucleosidico complex in combinatie met planten-, ceramide- en eiwitcomplexen energie levert en de huid diep verzorgt en voedt.
's morgens en' s avonds op de gereinigde en getonificeerde huid aanbrengen en zachtjes inmasseren.
Meer informatie