Comme des Garcons Blue Cedrat 100ml eau de parfum spray

Comme des Garcons Blue Cedrat 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 113,00

Speciale prijs: 77.95 EUR € 77,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 31%
Merk:
Comme des Garcons
Inhoud: 100 ml
Parfumtype: Eau de parfum
Comme des Garcons Blue Cedrat 100ml eau de parfum spray

In de zomer van 2013 lanceerde Comme des Garçons de Blue Invasion collectie, waaronder drie "blauwe" geuren; Blue Encens, Blue Cedrat en Blue Santal. De nieuwe geuren zijn ontworpen om een radicale tegenstelling te accentueren. De olfactorische evocatie van de fascinerende paradox presenteert de blauwe kleur als tijdloos en zeer intens op drie verschillende manieren.
Blue Cedrat eau de parfum, de lichtste en helderste van de Blue-serie, opent met groene noten van Italiaanse citroen en jeneverbes. De warme citroen straalt een ontspannen sfeer en vervoerd je naar de kruidachtige noten van kinine en engelwortel. De bitterheid van de kruiden en citroen zorgt voor een onverwachte balans in het vurige Virginiaanse cederhout en de metallic rozennoot geeft de geur een mysterieuze, buitenaardse kwaliteit. Een botsing van luxueuze warmte en verschroeiende koelte.
De kruidige houtachtige geur voor vrouwen en mannen is opgebouwd uit Italiaanse citroen, een bitter akkoord van kinine, jeneverbessen, engelwortel, metalen roos en cederhout uit Virginia.
Meer informatie