Creed Himalaya 75ml eau de parfum spray

Creed Himalaya 75ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 173,00

Speciale prijs: 134.95 EUR € 134,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 22%
Merk:
Creed
Inhoud: 75 ml
Parfumtype: Eau de parfum
Creed Himalaya 75ml eau de parfum spray

Himalaya eau de parfum is een geur van ruige mannelijkheid en sterkte. Zesde generatie en meester-parfumeur Olivier Creed creëerde deze geur om zijn gewaagde klim in het prachtige maar verraderlijke Himalaya gebergte te herdenken. Himalaya eau de parfum roept de kracht en het majestueuze van de mens en de natuur op. De unieke metallic flacon maakt een statement van onmiskenbaar vertrouwen en werd ontwikkeld door Erwin Creed, zevende generatie en aangewezen toekomstig hoofd van het Huis van Creed.
Creed Himalaya eau de parfum is een stralend schone geur van opbeurende frisheid die ook verborgen lagen van betekenis onthult, met een verleidelijke dubbelzinnigheid die elke indeling overstijgt.
De frisse, citrusachtige opening biedt noten van grapefruit, bergamot en citroen. Himalaya eau de parfum neemt een oriëntaalse wending met een hart voorzien van sandelhout, op een basis van musk, amber en cederhout. Himalaya eau de parfum is een frisse houtachtige zacht oriëntaalse herengeur en werd in 2002 gelanceerd.

Top : grapefruit, bergamot uit Calabrië, citroen uit Sicilië
Hart : sandelhout
Basis : musk, amber, cederhout
Meer informatie