Creed Spring Flower 75ml eau de parfum spray

Creed Spring Flower 75ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 176,00

Speciale prijs: 134.95 EUR € 134,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 23%
Merk:
Creed
Inhoud: 75 ml
Parfumtype: Eau de parfum
Creed Spring Flower 75ml eau de parfum spray

Vier de uitbundigheid van een nieuwe romance met Spring Flower eau de parfum, een frisse en florale geur vol pure vrouwelijkheid uit het huis van Creed. Creed creëerde deze geur voor een televisie-legende, mode-icoon en gerenommeerd filantroop. Spring Flower eau de parfum werd pas jaren later aan het publiek gepresenteerd.
Spring Flower eau de parfum is heerlijk, roze en verleidelijk: een speelse en compromisloze uitdrukking van vrouwelijke energie en van de stijl van iedere vrouw die deze geur inspireerde. Fruitig, floraal, zoet, jong en sexy.
Spring Flower eau de parfum onderstreept de oogverblindende schoonheid en het zelfvertrouwen van een vrouw op een briljante manier.
Madonna, de Queen of Pop, draagt deze geur met voorliefde. Spring Flower eau de parfum weerspiegelt de facetten van de lente: een onbezorgde tijd waarin alles mogelijk is en elke dag iets onverwachts nieuws kan brengen. Madonna's veelzijdige persoonlijkheid lijkt op dit voorjaarskarakter. Steeds weer verrast ze met haar muziek, haar outfit, haar sociaal engagement of als een moeder die kinderboeken schrijft.
Spring Flower eau de parfum werd in 2006 gelanceerd. De neus achter deze florale fruitige damesgeur is Olivier Creed zesde generatie.

Top : perzik, meloen, appel
Hart : jasmijn, roos
Basis : musk, amber
Meer informatie