Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Davidoff Cool Water for Men 100ml eau de parfum spray

Davidoff Cool Water for Men 100ml eau de parfum spray

Nieuw

Normale prijs: € 98,00

Speciale prijs: € 47,95

  • In voorraad

  • U bespaart 51%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Davidoff Cool Water for Men 100ml eau de parfum spray

Het succesverhaal van Davidoff Cool Water begon dertig jaar geleden, toen meesterparfumeur Pierre Bourdon voor een revolutie in de parfumwereld zorgde. Met het hervormen van het traditionele fougère-akkoord tot een pure overdosis frisheid, pionierde hij een hele beweging, La Nouvelle Fraîcheur (de nieuwe frisheid). De baanbrekende geur definieerde een nieuw type mannelijkheid, een mix van zelfverzekerdheid en een coole houding. In 2020 werd Davidoff Cool Water Intense uitgebracht, die de meest sensuele en verleidelijke kant van Cool Water's persoonlijkheid onderstreept.
Geïnspireerd door het succes, besloot Davidoff een ander facet van de Cool Water man te verkennen: zijn moeiteloze elegantie en natuurlijke verfijning. In een steeds meer vervreemdende wereld herinnert Davidoff Cool Water Parfum ons eraan dat ware elegantie voortkomt uit ons vermogen om opnieuw contact te maken met de natuur en met onszelf. Deze bekrachtigende ervaring stelt ons in staat om onze innerlijke kracht te benutten en de ware helden van ons eigen leven te worden.
Davidoff Cool Water Parfum is ontwikkeld door parfumeur Jean-Christophe Hérault (IFF), een leerling van Pierre Bourdon, de maker van het oorspronkelijke Davidoff Cool Water. Terwijl hij trouw bleef aan de visie van zijn mentor, vond hij de kenmerkende geur volledig opnieuw uit door een gloednieuw type houtachtige frisheid te bedenken.

Davidoff Cool Water Parfum; the power of cool

Davidoff Cool Water Parfum opent met een opvallende combinatie van zinderende roze peper uit Madagascar en sprankelende Primofiore-citroen. Deze levendige topnoten doordrenken de geur met een koelte die de kenmerkende signatuur van Cool Water vormt. Deze gedurfde ouverture gaat naadloos over in een verfijnde en getextureerde Vetiver-noot. De krachtige dry-down van sandelhout voegt een sensuele dimensie toe die de hele geur doordrenkt.
Trouw aan de jarenlange toewijding van het merk aan het milieu, bevat Davidoff Cool Water Parfum 15 hoogwaardige natuurlijke componenten. Het belangrijkste ingrediënt, de Vetiver "For Life", is zowel milieuvriendelijk als ethisch afkomstig uit Haïti.
De Davidoff Cool Water Parfum flacon weerspiegelt zijn mix van verfijning en pure energie, met behoud van de iconische, kenmerkende vorm, terwijl het zware glas een aangenaam gevoel van gewicht en kwaliteit geeft. De doorschijnende zijwanden onthullen de blauwgrijze geur die erin is gehuisvest, die doet denken aan de diepten van de zee. De verpakking past bij deze tint en symboliseert perfect de koelte en intensiteit van de oceaan.

Top : Citroen en Roze peper
Hart : Haïtiaanse Vetiver
Basis : Sandelhout
Meer informatie