Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Davidoff Cool Water Wave Woman 30ml eau de toilette spray

Davidoff Cool Water Wave Woman 30ml eau de toilette spray

Nieuw

Normale prijs: € 30,00

Speciale prijs: € 14,95

  • In voorraad

  • U bespaart 50%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de toilette
Davidoff Cool Water Wave Woman 30ml eau de toilette spray

Cool Water Wave Woman is gebaseerd op een marien akkoord met frisse en zoutige componenten, omgeven door een levendige citrusnoot en sappige fruitaroma's - een symbool van adrenaline en levenslust!
Voor deze damesgeur liet Davidoff zich inspireren door het legendarische Bondi Beach met zijn fijne, gele zand en turquoise water, dat fantastische golven veroorzaakt. Om deze achtergrond olfactorisch uit te beelden, moest de geurcompositie natuurlijke elementen verenigen met een verleidingsspel.

Cool Water Wave Woman; positieve energie en natuurlijke sensualiteit

De iconische frisheid van Cool Water Wave Woman ontstaat uit een zonovergoten akkoord in combinatie met zoutige ambernoten die herinneringen aan de oceaan oproepen. Levendige citrusoliën, zoals limoen, verfijnd met een sappig peer-akkoord, geven de eau de toilette haar energetische karakter.
Florale noten van de veelzijdige Bondi Beach-bloemen verenigen zich met delicate Sambac-jasmijn en staan voor de verleidelijke aantrekkingskracht van perfecte vrouwelijkheid. De florale aquatische geur voor vrouwen werd in 2018 uitgebracht.

Top : Mexicaanse Limoen, Japanse Peer, Frangipani
Hart : Marien akkoord, Bondi Beach-bloem, Sambac Jasmijn
Basis : Amber, Hout
Meer informatie