Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Decléor Aroma Lisse Gommeur yeux 2-en-1 rides & cernes 30ml

Decléor  Aroma Lisse Gommeur yeux 2-en-1 rides & cernes 30ml

Normale prijs: € 68,00

Speciale prijs: € 34,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 49%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Productsoort Oog- en lipverzorging
Producttype Antirimpelcreme, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Decléor Aroma Lisse Gommeur yeux 2-en-1 rides & cernes 30ml

Aroma Lisse Gommeur Yeux 2-en-1 Rides & Cernes is de nieuwste innovatieve 2-in-1 oogverzorging die de eerste tekenen van veroudering corrigeert.

Minimaliseer direct fijne lijntjes rond de ogen en verhelder donkere kringen met deze unieke, innovatieve gel-crème die een nieuwe generatie in oogverzorging aankondigt.
Om de eerste tekenen van veroudering te corrigeren, werkt etherische mandarijnenolie, waarvan klinisch bewezen is dat het cellen beschermd en hersteld, samen met Galanga-, Gist- en Ruscus extracten die de huid vullen, wallen verminderen en de verschijning van donkere kringen minimaliseren.
Deze rimpelwisser bevat, voor een onmiddellijke ontspannen en heldere uitdrukking, ook verhelderende goudpigmenten die donkere tinten onder de ogen neutraliseren, om uw natuurlijke schoonheid meteen te verbeteren. De vakkundig ontworpen siliconen applicator maakt een perfect gerichte en moeiteloze toepassing op het gebied rond de ogen mogelijk, voor een meer soepele, helderder, meer jeugdige oogopslag.

's Morgens en' s avonds, na het reinigen, een druppel van de gel-crème met behulp van de applicator op de binnenste ooghoek aanbrengen en in de richting van de buitenste ooghoek vegen. Gebruik uw vingertoppen om deze techniek twee keer te herhalen. Kan ook als oogmasker in de nacht gebruikt worden.
Meer informatie