Decleor Aromessence White Sérum éclaircissant 15ml

Decleor Aromessence White Sérum éclaircissant 15ml

Normale prijs: € 54,50

Speciale prijs: 36.5 EUR € 36,50

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 33%
Merk:
Inhoud: 15 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging
Producttype: Maskers&Serums, Speciale verzorging
Huidtype: Alle huidtypes
Decleor Aromessence White Sérum éclaircissant 15ml

Aromessence White serum vermindert pigmentatie en verheldert doffe huid


Dit 100% natuurlijk en actieve zijdeachtig serum met een opbeurende geur is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van doffe huid en pigmentatie gebieden, en het verhoogt de effecten van Decleor's intensieve Aroma White C + lijn.
Het bevat de essentiële oliën van peterselie om pigmentvlekken te verlichten, citroen om de huid helderder te maken, te verstevigen en vlekken te verminderen, Romeinse kamille om de huid te kalmeren en de natuurlijke afweer van de huid te verbeteren, Acacia om de huid glad en stralender te maken en tarwekiem-olie om de celvernieuwing te stimuleren.
Donkere vlekken zijn zichtbaar verminderd en een helderder, egale en transparante teint is hersteld. In combinatie met Aroma White C + - Intense Translucency Fluid als onderdeel van een Aroma Duo, werd de teint 93% stralender bevonden *. Geschikt voor doffe en gepigmenteerde huidtypen.

* Zelfbeoordeling door 30 vrijwilligers na 56 dagen gebruik

Breng 's morgens en 's avonds 2 druppels Aromessence White Brightening Serum met behulp van de DECLÉOR acupressuur methode op het hele gezicht aan, klop in met de vingertoppen en vervolgens met lichte vegende bewegingen. Volg met je moisturizer.
Meer informatie