Decléor Hydra Floral Masque Hydratant Fine Fleur 50ml

Decléor	Hydra Floral Masque Hydratant Fine Fleur 50ml

Normale prijs: € 32,00

Speciale prijs: 25.5 EUR € 25,50

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 20%
Merk:
Inhoud: 50 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging
Producttype: Maskers&Serums, Antirimpelcreme
Huidtype: Alle huidtypes
Decléor Hydra Floral Masque Hydratant Fine Fleur 50ml

Dit lichte masker frist op, verzacht en voedt de huid.Het zorgt voor een constante 'druppelsgewijze' hydratatie, versterkt door de technologie van aquaporines (irrigatiekanaaltjes van de cellen), in combinatie met werkzame plantaardige stoffen die de huid tegen verontreiniging beschermen(microproteïnen van de Moringa Oleifera).
Het masker heeft een verfrissende, waterrijke crèmetextuur die het gezicht onmiddellijk ontspant, haar dorst wordt gelest. Hydra Floral Masque Hydratant Fine Fleur heeft een diep voedende werking en zorgt voor een continue en intensieve hydratatie, door toevoeging van oranjebloesemwater en aromatisch muntwater en extracten van wilde viooltjes en zee-algen (codium). Het is de ideale zorg voor volledig gedehydrateerde huid, de huid te laten baden in vocht, waardoor een stralende teint verkregen wordt.

Hoe te gebruiken:
Breng één à twee keer per week een dikke laag aan op het gereinigde gezicht en de hals. Laat het 5 tot 10 minuten inwerken, verwijderen met een wattenschijfje gedrenkt in Lotion Tonifiante of Lotion Matifiante.
Meer informatie