Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Decléor Life Radiance Flash Radiance Mask 50ml

Decléor Life Radiance Flash Radiance Mask 50ml

Normale prijs: € 33,00

Speciale prijs: € 19,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 40%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Decléor Life Radiance Flash Radiance Mask 50ml

Life Radiance Flash Radiance Mask is een krachtig, snelwerkend masker dat in slechts drie minuten glans hersteld voor alle huidtypes.

Deze heldere gel is ideaal voor mensen met een gevoelige of gecombineerde huid en mensen met open poriën. Met een heerlijke zachte bloemengeur, transformeert het masker de doffe huid in slechts drie minuten in een meer glanzende huid met een gezonde uitstraling. Actieve ingrediënten zijn Elemi etherische olie, om de micro-circulatie te stimuleren, Saro etherische olie, om de natuurlijke weerstand van de huid te versterken en de textuur te verfijnen en een AHA -fruitzurencomplex van passievrucht, druif en ananas dat elke dofheid op het huidoppervlak verwijdert en de tekenen van vermoeidheid vermindert. Het resultaat is een gladde, egale huid die glanst met natuurlijke uitstraling en vitaliteit.

Dit parabenen-vrije masker is geschikt voor alle huidtypes die een onmiddellijke, verhelderende energie-boost kunnen gebruiken.

Eén of twee keer per week in een gelijkmatige laag op uw gereinigde gezicht aanbrengen, de oogcontouren vermijden. Laat het drie minuten inwerken, daarna grondig afspoelen.
Meer informatie