Decléor Prolagène Lift Gel-Peeling Lift Lumière 45ml

Decléor Prolagène Lift Gel-Peeling Lift Lumière 45ml

Normale prijs: € 48,90

Speciale prijs: 32.5 EUR € 32,50

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 34%
Merk:
Inhoud: 45 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging
Producttype: Speciale verzorging
Huidtype: Alle huidtypes
Decléor Prolagène Lift Gel-Peeling Lift Lumière 45ml

Decléor Prolagène Lift Gel-Peeling Lift Lumière is een zachte scrub met fruitzuren om de rijpere huid te behandelen, te verstevigen en te verhelderen

Deze uitstraling-onthullende scrub maakt gebruik van de kracht van fruitzuren, in plaats van schurende bestanddelen, om de huidtextuur gladder en fijner te maken en is geïnspireerd door Decléor's professionele Alpha + Gel, gebruikt in Decléor's deskundige salons.
De afspoelbare gel werkt in slechts vijf minuten, om de huid te exfoliëren en te verstevigen, om een jongere, helderder teint te onthullen, ideaal voor de rijpere huid waaraan glans ontbreekt of met grote zichtbare poriën. Met de belangrijkste actieve ingrediënten L-Proline Complex, om de aanmaak van collageen te stimuleren, hyaluronzuren om te hydrateren en te vullen en etherische iris-olie, om de elasticiteit van de huid te beschermen en te verhogen, deze unieke formule bevat bovendien Aloë Vera en rozenwater om de huid te kalmeren en gladder te maken. Parabeenvrij, zonder kleurstoffen en minerale oliën.

Gebruik één à twee keer per week, met een vochtig wattenschijfje aanbrengen op het gereinigde gezicht en hals, de oogcontouren vermijden. Laat gedurende 5 minuten inwerken en spoel af met warm water. Het peeling effect kan een licht tijdelijk prikkelend gevoel veroorzaken.
Meer informatie