Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Decléor Rose D'Orient Bath & Shower Gel 400ml

Decléor Rose D'Orient Bath & Shower Gel 400ml

Normale prijs: € 18,95

Speciale prijs: € 14,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 21%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 400 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Showergel
Huidtype Alle huidtypes, Gevoelige huid
Decléor Rose D'Orient Bath & Shower Gel 400ml

Decleor beheerst de wetenschap van etherische oliën die je huid langdurig transformeren in een nieuwe, versterkte, gehydrateerde en gekalmeerde huid.

Decléor Bath & Shower Gel; 98% natuurlijke oorsprong|met de kracht van essentiële oliën

Decléor Rose D'Orient Bath & Shower Gel is een zachte douchegel met een kalmerende werking. Het is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het reinigt de huid zacht en zorgt voor intensieve hydratatie. Dit ondersteunt de natuurlijke huidbalans en geeft een zacht, glad en beschermd huidgevoel. De geltextuur verandert in een zacht schuim wanneer het wordt aangebracht. 98% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Met etherische rozenolie voor een zintuiglijke douche-ervaring.

Een douchegel met een frisse, delicate bloemengeur voor elke stemming: Stimulerende Neroli, Ontspannende lavendel en kalmerende roos

Verspreid zachtjes op het lichaam en masseer in. Grondig afspoelen.

Over Decléor
De exclusieve aromatherapeutische huidverzorging van Decléor staat symbool voor de combinatie van natuurlijkheid en effectiviteit. De sterk geconcentreerde formuleringen van gezichts- en lichaamsverzorging zijn afgestemd op de snelle levensstijl van vandaag. Evenwicht tussen zorgervaringen voor holistisch welzijn, volgens het motto van Decléor: huid, lichaam, geest.

Huid - Diep effect op de huid door sterk geconcentreerde etherische oliën en geselecteerde ingrediënten
Lichaam - Duurzame activering van het lichaam door unieke zorgbehandelingen
Geest - Innerlijk evenwicht door de kracht van aromatherapie

Ervaar de unieke aroma-huidverzorging van Decléor en overtuig uw huid met onmiddellijk zichtbare en merkbare resultaten. Breng emotionele onevenwichtigheden en stressvolle momenten in harmonie met de holistische zorgfilosofie van Decléor - een meerwaarde die iedereen tegenwoordig wenst als gevolg van verzorging.
Meer informatie