Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior 5 Couleurs Designer Eyeshadow No. 008 Smoky Design

Dior 5 Couleurs Designer Eyeshadow No. 008 Smoky Design

Normale prijs: € 65,00

Speciale prijs: € 52,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 19%

Eigenschappen

Merk
Make-Up Soort Ogen
Make-Up Type Oogschaduw
Dior 5 Couleurs Designer Eyeshadow No. 008 Smoky Design

De ultrafijne texturen van 5 Couleurs Designer bedekken elkaar op transparante wijze op het ooglid. De Color-Lock Powder Primer zorgt voor een soepel en gelijkmatig ooglid en bereidt de huid voor op het aanbrengen van de oogschaduw - voor een langdurig kleurresultaat.
De satijnachtige en met gekleurde parelmoer deeltjes verrijkte oogschaduw , haalt de volledige kleursterkte van de kleurpigmenten en de schittering van parelmoer naar voren en zorgen voor een 3D-reliëfeffect en een onvergelijkbare stralende finish.
De glinsterende Highlighter laat een superfijn lichtweerkaatsend laagje op het ooglid achter. De compacte eyeliner structureert en definieert de look met een matte, stralende glans.

Bereid de oogleden voor met de poederprimer die u met uw vinger of een ovale schuimapplicator aanbrengt om het egaler te maken. Breng de oogschaduw aan met de oogschaduwborstel in de centrale kleur. Gebruik de schaduwkleur om contrast en accenten te creëren met behulp van de conische schuimapplicator in de ooglidplooi en in de buitenste ooghoek. Leg heldere accenten met de Highlighter onder de wenkbrauwboog en in de binnenste ooghoek. Benadruk het oog met de eyeliner, die u met de fijne eyeliner-borstel langs de bovenste en onderste wimpers aanbrengt.
Meer informatie