Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Capture Totale Dream Skin Set 3 Delig

Dior Capture Totale Dream Skin Set 3 Delig

Normale prijs: € 151,95

Speciale prijs: € 124,95

  • In voorraad

  • U bespaart 18%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml + 15 ml + 7 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Dagcreme, Geschenkset
Huidtype Alle huidtypes
Dior Capture Totale Dream Skin Set 3 Delig

Inhoud:

• Capture Totale Dreamskin Care & Perfect 50 ml
• Capture Totale Dreamskin 1-Minute Mask 15 ml
• One Essential Skin Boosting Super Serum 7 ml

• Capture Totale Dreamskin Care & Perfect is de uitgebreide anti-aging verzorging van DIOR voor een geperfectioneerde huid, die er zonder make-up heerlijk glad uitziet, met haar natuurlijke uitstraling inspireert en elke dag nog mooier wordt - en in combinatie met uw favoriete foundation is het resultaat simpelweg spectaculair. De perfectionerende en verzorgende Fluid-formulering helpt de huid haar natuurlijke schoonheid te herstellen en bestrijdt doelgericht de zichtbare tekenen der tijd.

Afhankelijk van uw huidtype of uw behoefte aan hydratatie: breng de verzorging elke dag alleen aan in plaats van uw vochtinbrengende crème of voor nog meer welzijn na uw gebruikelijke crème.

• Capture Totale Dreamskin 1-Minute Mask is een peeling voor een gelijkmatige huid. Met het Capture Totale Dreamskin 1-Minute Mask creëerde Dior een uniek masker. De effectieve peeling-receptuur zorgt ervoor dat de huid in slechts een minuut optimaal wordt gerevitaliseerd en met vocht wordt voorzien. Bij contact met de huid, ontstaat uit de frisse, rooskleurige geltextuur een zachte witte crème. Het resultaat: poriën lijken gereduceerd, de huid ziet er soepel uit, imperfecties geminimaliseert en de teint straalt helderder en egaler.

1. Breng twee tot drie keer per week voor de gebruikelijke verzorgingsroutine aan. 2. Masseer de textuur op het hele gezicht totdat het een delicate witte crème wordt. 3. Laat 1 minuut intrekken en spoel daarna af met water.

• One Essential Skin Boosting Super Serum is meer dan alleen een serum: elke dag ondersteunt het de natuurlijke regeneratie van uw huid, die lijdt aan de gevolgen van UV -stralen, stress of andere schadelijke omgevingsinvloeden. De innovatieve formule beschermt en versterkt de huid om uw jeugdige uitstraling te behouden.

's Ochtends of 's avonds, vóór de gebruikelijke huiverzorgingsroutine op de gereinigde huid aanbrengen.
Meer informatie