Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Capture Youth Intense Rescue Serum 30ml

Dior Capture Youth Intense Rescue Serum 30ml

Normale prijs: € 103,01

Speciale prijs: € 77,95

  • In voorraad

  • U bespaart 24%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums
Huidtype Droge huid
Dior Capture Youth Intense Rescue Serum 30ml

Met het Intense Rescue Age-Delay Revitalizing Oil-Serum presenteert Dior zijn eerste intensieve en herstellende olieserum dat de natuurlijke barrièrefunctie van de huid versterkt en ertoe bijdraagt het vochtgehalte op peil te houden zodat huidveroudering vertraagt wordt. De luxueuze formule richt zich specifiek op de behoefte van de droge huid en de huid die verzorging nodig heeft.
Het gezichtsserum helpt om droge delen van de huid te herstellen en de lipidenproductie te stimuleren, zodat uw huid direct verzorgder, zachter en aangenaam ontspannen aanvoelt.
Het perfecte jeugdigheidsritueel: in combinatie met de Capture Youth Creme van Dior bereikt u een ideale verbetering van de huidkwaliteit.

Voordelen: Met Intense Rescue pakt Dior de droge, gestreste huid met een tekort aan lipiden aan. Het Intense Rescue-serum helpt bij het herstellen van droogheid voor een huid die direct gevoed, soepel en comfortabel aanvoelt.

Met de innovatieve transformerende olie-serumtextuur verenigt Intense Rescue de revitaliserende kracht van een serum met de voedende kracht van een olie.

Arganolie voedt de huid en geeft direct een comfortabel gevoel. Vetzuren uit Tamanu helpen de huidbarrière te versterken en de huid zachter te maken. Het antioxidant Iris Florentina helpt de jeugdigheid van de huid te behouden.

Er zijn drie soorten toepassingen voor uw persoonlijke verzorgingsritueel:
- LAYERING: Breng de doelgerichte serums van Dior dagelijks vóór de Capture Youth Cream aan.
- MIX & MATCH1: voor een snellere toepassing 2 tot 3 druppels serum rechtstreeks op de spatel van de anti-vermoeidheidscrème aanbrengen
- INTENSIEVE BEHANDELING: Gebruik gedurende 1 maand als intensieve behandeling op een bijzonder dof uitziende huid.
Breng het serum alleen op het gezicht aan.
Meer informatie