Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Diorshow Black Out Mascara Waterproof 099 Noir Kohl 10ml

Dior Diorshow Black Out Mascara Waterproof 099 Noir Kohl 10ml

Normale prijs: € 39,35

Speciale prijs: € 31,95

  • In voorraad

  • U bespaart 19%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 10 ml
Make-Up Soort Ogen
Make-Up Type Mascara
Dior Diorshow Black Out Mascara Waterproof 099 Noir Kohl 10ml

Mascara Khôl - spectaculair volume - intens zwart

Dior vindt mascara opnieuw uit door alle professionele tips in één product te verwerken; Diorshow Black Out Waterproof. Dankzij het Black Fix complex, een unieke gladde crème-formule van oneindig verzadigde zwarte pigmenten, gecombineerd met een borsteltje met ver uit elkaar geplaatste haren, geeft Black Out Mascara Waterproof je, met slechts één beweging een fascinerende look en ongelooflijk dikke wimpers in het diepste zwart.
Het intense zwarte poeder is gecombineerd met een derivaat van Arabische gom, waardoor de mascara ongelooflijk sterk is. Het resultaat is dan ook van een spectaculaire intensiteit! Zo spectaculair als de meest extravagante kunstwimpers, zo intens als het diepste zwart: Diorshow Black Out is bestand tegen de zwaarste omstandigheden van een modeshow, maar ook tegen tranen of in het water duiken.

Breng voor een natuurlijk effect een enkele laag aan op de onderste en bovenste wimpers. Voor een spectaculairder resultaat, breng een eerste laag aan, wacht 30 seconden en breng dan een tweede laag aan.
Een gebaar van de make-up artist: door het poederen van de wimpers en het aanbrengen van diepzwarte Khôl tussen de wimpers, krijgen ze een adembenemend volume en intensiteit.

Is dit niet de make up die je zoekt? Bekijk het complete assortiment om de juiste make up te kopen.

Meer informatie