Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Diorskin Mineral Nude Natural Matte Perfecting Powder 03 Medium 7 gr

Dior Diorskin Mineral Nude Natural Matte Perfecting Powder 03 Medium 7 gr

Normale prijs: € 44,50

Speciale prijs: € 34,95

  • In voorraad

  • U bespaart 21%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 7 gr
Make-Up Soort Teint
Make-Up Type Poeder
Huidtype Alle huidtypes
Dior Diorskin Mineral Nude Natural Matte Perfecting Powder 03 Medium 7 gr

Ontdek DIORSKIN Mineral Nude Matte Perfecting Powder, doordrenkt met kristalmineralen egaliseert en matteert dit poeder de teint onmiddellijk, en geeft deze, dankzij het sublieme blur-effect een natuurlijke transparante glow.
Een mooie teint begint met een mooie huid, daarom is de vederlichte poederformule verrijkt met een vitamine- en sporenelementen-cocktail. De huid ademt op natuurlijke wijze, beschermd tegen externe stressfactoren en onzuiverheden.
Diorskin Mineral Nude Natural Matte poeder is verkrijgbaar in twee natuurlijke beige tinten en een nieuwe universele tint voor een doorschijnende, matte finish. Diorskin Mineral Nude Matte wordt geleverd in een slankere, lichtere houder.

Voor een natuurlijk matte finish met blur-effect breng je het perfectionerende poeder gelijkmatig aan over het hele gezicht met een kabuki-kwast.
Om glans te verminderen, concentreer je je op de T-zone, het voorhoofd en de neus, om de teint te matteren en de poriën te minimaliseren. Breng gedurende de dag aan om de teint onmiddellijk met een stralende, matte gloed op te frissen.
Meer informatie