Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Fix it 2-in-1 Prime & Conceal 004 - Dark Honey 3,5g Concealer

Dior Fix it 2-in-1 Prime & Conceal 004 - Dark Honey 3,5g Concealer

Normale prijs: € 37,69

Speciale prijs: € 30,95

  • In voorraad

  • U bespaart 18%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 3,5 g
Make-Up Soort Teint, Ogen, Lippen
Make-Up Type Concealer
Dior Fix it 2-in-1 Prime & Conceal 004 - Dark Honey 3,5g Concealer

2-in-1 Prime & Conceal Gezicht-ogen-lippen

1 stick, 2 texturen, 3 applicatiemogelijkheden
Geïnspireerd door backstage-make-up technieken heeft Dior deze multifunctionele concealer ontwikkeld. Creëer een perfecte make-up of verbeter deze in de loop van de dag: FIX IT verbergt onzuiverheden in het gezicht, helpt om kringen onder de ogen en donkere gebieden te wissen en dient ook als basis voor de lipstick. Fix je make-up in een seconde.

- Een high-definition teint; Met gerichte applicatie op het gezicht vult FIX IT de poriën, wist het fijne lijntjes en corrigeert pigmentimperfecties voor een vlekkeloos egale teint.
- Levendige ogen; rond de ogen aangebracht, helpt het donkere kringen te reduceren en egaliseert het de huid voor een ontspannen uitziende oogopslag.
- Prachtige lippen; Fix It egaliseert de kleur en vult plooien voor een optimale grip van de lippenstift en kleurimpact.

Formule; De kern bevat een formule verrijkt met een soft-focus poeder om een gelijkmatig en geperfectioneerd huidoppervlak te produceren. Rimpels en poriën worden geminimaliseerd en de lippen gladgestreken. Rondom de kern bevindt zich een volledig dekkende kleur die kleurimperfecties verbergt (donkere kringen, pigmentvlekken en lichte roodheid).

Is dit niet de make up die je zoekt? Bekijk het complete assortiment om de juiste make up te kopen.

Meer informatie