Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Miss Dior 100ml eau de parfum spray

Dior Miss Dior 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 164,61

Speciale prijs: € 134,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 18%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Dior Miss Dior 100ml eau de parfum spray

Floraal en sensueel - het op maat gemaakte Eau de Parfum Miss Dior is een ode aan de liefde. Dior viert in de geur de schoonheid van de iconische Roos uit Grasse, uniek omgeven door frisse noten en door een snufje rozenhout op magische wijze geaccentueerd. De sensueel-florale compositie onthult moderne, vastberaden en volmaakte vrouwelijkheid.
"Ik heb haar florale facet verfijnd om het sensueel en aantrekkelijk te maken. Het moest sprankelen als liefde op het eerste gezicht. Een liefdesverklaring aan de liefde! ", François Demachy, parfumeur-créateur van Maison Dior.

Miss Dior; Een echt iconische geur

In het begin opent de frisse noot van bergamot uit Calabrië, die zich als een verleidelijke band rond de mooie roos uit Grasse en de wilde Damascus-roos in het hart van de geur legt. In de basis geven rozenhout en roze peper de compositie een warm karakter. Weelderig en uitdagend wervelt de Grasse Roos in het hart van het unieke Eau de Parfum. Het vergt een overvloed aan deze buitengewone bloemen om de Rose Absolue voor Miss Dior te winnen: om een ​​kilo van deze essence te produceren, wordt 3.000 kg Provençaalse rozen gebruikt. Het florale chypre parfum voor vrouwen werd in 2017 uitgebracht.

Top : Calabrische Bergamot
Hart : Roos uit Grasse
Basis : Rozenhout
Meer informatie