Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Dior Prestige Foundation Le Cushion Teint De Rose SPF 50 Nr. 020 Beige Clair 15 gr.

Dior Prestige Foundation Le Cushion Teint De Rose SPF 50 Nr. 020 Beige Clair 15 gr.

Normale prijs: € 93,50

Speciale prijs: € 66,50

  • In voorraad

  • U bespaart 29%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 15 gr
Make-Up Soort Teint
Make-Up Type Foundation
Huidtype Alle huidtypes
Dior Prestige Foundation Le Cushion Teint De Rose SPF 50 Nr. 020 Beige Clair 15 gr.

Le Cushion Teint De Rose van Dior verenigt de kracht van rozenblaadjes met een perfect make-up resultaat in een elegant etui voor onderweg. De innovatieve foundation met SPF 50 gebruikt pigmenten met uitzonderlijke kleureigenschappen om een ​​egale, onberispelijke teint te creëren zonder deze te verzwaren. De “Lumière de Rose” -pigmenten vermenigvuldigen de roze glow.
De cremige textuur bedekt je gezicht als een tweede huid, voelt heerlijk aangenaam aan en garandeert een lange hold - ook onder ongunstige omstandigheden. De applicator, speciaal ontwikkeld voor de cremige formule, zorgt voor een zacht, vol resultaat. Het laat een perfectionerende sluier op de huid achter met een variabele dekking van natuurlijk tot verfijnd, die individueel kan worden aangepast en laat geen zichtbare randen achter.
De teint ziet er onmiddellijk vlekkeloos, rozig en vol helderheid uit, dag in dag uit, Dior Prestige Cushion Teint de Rose zorgt voor een onberispelijke teint.

Of alleen, of als touch-up of als finishing touch over de foundation: Cushion Teint de Rose kan overal en altijd worden gebruikt.
Tps voor een perfecte teint:
1. Druk het sponsje op het kussen en varieer de druk afhankelijk van de gewenste dekking.
2. Werk de formule naar buiten voor een natuurlijk resultaat. Gebruik voor een hogere dekking lichte klopbewegingen in dezelfde richting.
3. Zorg ervoor dat de binnenkant van het kussen goed gesloten is, zodat de formule lang fris en efficiënt blijft.
Meer informatie