Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dirk Bikkembergs Dirk 100ml eau de toilette spray

81% korting

Dirk Bikkembergs Dirk 100ml eau de toilette spray

Aanbieding

Normale prijs: € 61,76

Normale prijs: € 16,50

Speciale prijs: € 11,95

  • In voorraad

  • U bespaart 81%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Dirk Bikkembergs Dirk 100ml eau de toilette spray

Wees sterk. Wees wild. Wees de man die vecht voor zijn doelen, binnen en buiten het speelveld. Dirk van Dirk Bikkembergs is de geur voor sporters, mannen van stijl, die modern en krachtig zijn. Dirk richt zich rechtstreeks op speciale consumenten die op zoek zijn naar een premium sportmerk dat een modern product van hoge kwaliteit biedt. Het nieuwe parfum Dirk is '' een belichaming van deugd en mannelijkheid van de moderne voetbalheld ''.

Dit is een geur die is gefocust op een sterke wil en intensiteit - twee krachten die voetbal en leven verbinden tot een prachtig spel. De lichtgroene kleur van het gras op het voetbalveld inspireerde Dirk Bikkembergs voor de kleur van de letters op de verpakking en de geurige vloeistof. De flacon heeft een gedenkwaardig ontwerp, is gemaakt van glas en is gestileerd als een voetbal. Tal van facetten die het licht snijden en spelen met sterke groene tinten weerspiegelen adrenaline van het spel, voetbal-glamour en passie.

De compositie opent met een "super sexy" fougere combinatie van groene appel, roze peper en bergamot gemengd met geranium, oranjebloesem en zwoele tonkabonen. De basis is elegant, mannelijk en opgewekt, gecreëerd van vetiver, animalistische akkoorden en benzoë. De oosters fougère geur voor mannen werd in 2016 gelanceerd.

Top : roze peper, appel en bergamot
Hart : geranium, oranjebloesem en tonkaboon
Basis : vetiver, animalistische akkoorden en benzoë
Meer informatie