Dolce en Gabbana Light Blue

Mediterraanse lichtheid komt u tegemoet met Dolce en Gabbana Light Blue. Deze bijzondere geurlijn kenmerkt zich door het  gebruik van verfrissende ingrediënten die bij de dames en herenluchtjes verschillend worden samengesteld. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

76 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

76 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bij de heren komt de frisheid tot stand door een mix van Siciliaanse mandarijn, bergamot en grapefruit aangevuld met jeneverbes als mannelijke component. De vrouwelijke Dolce en Gabbana Light Blue is op een meer uitgesproken manier fris, maar tegelijk ook zoeter. Dat komt door de combinatie van ceder en appel in de topnoot en de subtiele kern van rozengeur en jasmijn. Dolce en Gabbana Light Blue ademt een sfeer van zomerse sensualiteit.

 

Dolce en Gabbana Light Blue 50 ml

De exclusieve geurtjes van Parfumcenter zijn verkrijgbaar in zowel een grote als een kleine verpakking. Ook Dolce en Gabbana Light Blue bestelt u bij ons voordelig in originele blauwwitte verpakking. Om de geurervaring compleet te maken kunnen de heren kiezen voor een verfrissende deodorant. Voor de vrouwen is er een unieke cadeauset inclusief eau de toilette bodylotion en showergel. De verzending van Dolce en Gabbana Light Blue 50 ml is bij Parfumcenter verzekerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bestelling in goede staat arriveert.

 

Dolce en Gabbana Light Blue kopen

Bent u op zoek naar een exclusieve geursensatie? Dan kunt u zich met het assortiment van Parfumcenter helemaal uitleven en voordelig Dolce en Gabbana Light Blue kopen. Wilt u naast verfrissing ook andere geursensaties van Dolce en Gabbana proberen? Verwen uzelf dan eens met de heerlijke Dolce Gabbana bodylotions uit onze collectie of probeer eens een van de frisse, exotische Dolce Gabbana showergels. Bij Parfumcenter kunt u Dolce en Gabbana kopen, zowel voor hem als haar!