Dolce en Gabbana Parfum

Geuren komen tot leven wanneer u kiest voor een exclusief Dolce en Gabbana parfum. Deze klassieker onder de parfummerken valt op door de enorme verscheidenheid. Zo vindt u zomerse eau de toilettes en stijlvolle, sensuele en erotiserend aroma’s gewoon naast elkaar. Overal proeft u de finesse in de meest subtiele combinaties. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

76 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

76 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een van onze nieuwste aanwinsten is Dolce en Gabbana Intenso, een herenluchtje met body. Op de krachtige basis van sandelhout en cipres komt het masculiene hart van dit eau de parfum volledig tot ontwikkeling in hinten van tabak en hooi. De vrouwelijke tegenhanger is Dolce en Gabbana Parfum Pour Femme. Dit geurtje is uitgesproken vrouwelijk met een zoete basis van vanille en bloemengeuren van jasmijn en oranjebloesem.

 

Dolce en Gabbana parfum The One

Klassiekers zijn tijdloos en keren terug in vele gedaantes. Het eerste luchtje uit de Dolce en Gabbana parfum The One was een verleidelijke vrouwengeur. Het grote succes inspireerde de makers tot het ontwikkelen van een mannengeur. Deze is nu zowel verkrijgbaar in een sportieve eau de toilette als in een klassieke variant voor de stijlvolle en zelfbeheerste man. Alle facetten van het rozenaroma worden tot de perfectie uitgewerkt in het tijdloze vrouwenparfum Rose The One. Of kiest u als vrouw voor de nuance met het unieke, sensuele Dolce Gabbana The One Desire?

 

Dolce en Gabbana parfum Light Blue

In de zomer maken zowel mannen als vrouwen een frisse indruk met Dolce en Gabbana Parfum Light Blue. Bij het vrouwenparfum openbaart de frisheid zich als het aroma van ceder en appel, bij het herenparfum als bergamot met een krachtig mannelijk accent van grapefruit. Dolce en Gabbana parfum Light blue is verkrijgbaar in een sierlijke blauwwitte verpakking, zowel in klein- als grootverpakking! Bij Parfumcenter profiteert u van een groot aanbod en de scherpste prijzen!