Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Forever 100ml eau de parfum spray

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Forever 100ml eau de parfum spray

Nieuw

Normale prijs: € 88,94

Speciale prijs: € 61,95

  • In voorraad

  • U bespaart 30%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Forever 100ml eau de parfum spray

Het nieuwe hoofdstuk van het iconische Light Blue-verhaal introduceert Light Blue Forever, dat een olfactorische ode biedt aan ware liefde in al zijn vormen en tinten, benadrukt door het fascinerende en unieke frame van Capri en zijn turquoise wateren. Het nieuwe limited edition geurduo vormt de perfecte match - twee complementaire composities die samen de geest van eeuwige liefde vastleggen.
Light Blue Forever Pour Homme is een gedurfde nieuwe expressie van frisheid en combineert intensiteit en fijngevoeligheid om een geur te creëren die zowel genereus als verslavend is.

Light Blue Forever Pour Homme; een zonnige, sensuele en mannelijke creatie

Verfrissende heldere noten van grapefruit en Italiaanse bergamot, herinnerend aan de fameuze citrusboomgaarden in Capri, openen het parfum.
Naarmate de geur evolueert, combineren verkwikkende groene noten van viooltjesblad met de frisse, aquatische golf van het ozonakkoord, waardoor de zintuigen wakker worden voor het koele azuur van de mediterrane wateren.
Magnetische witte musk domineert de drydown, terwijl aardse vetiver, afkomstig van het Indonesische eiland Java, de allure en houtachtige kwaliteit van de geur vergroot en een onweerstaanbare en blijvende sensualiteit creëert. De Houtachtige Aquatische geur voor mannen werd in 2021 uitgebracht. De neus achter deze geur is Shyamala Maisondieu.

Top : Grapefruit en Bergamot;
Hart : Ozonische noten en Viooltjesblad;
Basis : Javaanse Vetiverolie, Witte Musk en Patchouli.
Meer informatie