Dolce Gabbana parfum

Dames en heren met een mediterraans gevoel voor stijl kiezen voor Dolce Gabbana parfum. De Italiaanse parfumeurs van dit exclusieve merk laat zich inspireren door de geurenrijkdom van hun eigen streek. Zo herkent u in het Dolce Gabbana parfum Pour Homme de typische geuren van lavendel, bergamot, citrusvruchten. De aroma’s van ceder en tabak verlenen deze herengeur een uitgesproken mannelijk karakter. Of neem de ongekende vrouwelijke finesse van Dolce Gabbana parfum Pour Femme, met een zacht hart van oranjebloesem en Jasmijn.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

66 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

66 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Dolce Gabbana parfum The One

Elke geurlijn van Dolce & Gabbana heeft een bijzondere tradities. Dolce Gabbana Parfum The One heeft de markt al geruime tijd geleden veroverd, met voor verschillende jaren een andere creatie. Neem bijvoorbeeld de sensueel uitdagende geur van Dolce Gabbana parfum The One. Zelfs het ontwerp van de flacon brengt de zijdezachtheid van lingerie in herinnering. Naast amber, vanille en musk komen ook de aroma’s van jasmijn, mandarijn en lychee voorbij zweven. Ervaar de kracht van de verschillende edities van Dolce Gabbana parfum The One en bekijk het ruime aanbod van ParfumCenter.

 

Dolce Gabbana parfum Light Blue

De lichtheid en helderheid van de Mediterraanse kust vinden hun ultieme uitdrukking in Dolce Gabbana parfum Light Blue. Door bijzonder geurencombinaties wordt de sensatie van verkoeling en verfrissing in geuren en kleuren opgeroepen. In de vrouwelijke variant verrast de topnoot van ceder, appel en Siciliaanse citroen. In de herenuitvoering wordt een stevige basis van eikenmos en wierook aangevuld met een hart van peper en rozemarijn in het hart en jeneverbes op de top. Dat maakt Dolce Gabbana parfum Light Blue voor heren uitgesproken mannelijk.Bij ParfumCenter bestelt u de creaties van Dolce & Gabbana binnen een handomdraai en voor een scherpe prijs.