Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dolce & Gabbana The One for Men Royal Night 150ml eau de parfum spray

Dolce & Gabbana The One for Men Royal Night 150ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 150,00

Speciale prijs: € 81,95

  • In voorraad

  • U bespaart 45%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 150 ml
Parfumtype Eau de parfum
Dolce & Gabbana The One for Men Royal Night 150ml eau de parfum spray

Doordrenkt van mysterie, verfijning en mannelijkheid, neemt The One Royal Night ons mee op een olfactorische reis naar het Midden-Oosten, haar geuren en sensaties echoënd. Als onderdeel van de Oriëntaalse Houtachtige geurfamilie, verkent het de veelzijdige wereld van specerijen en brengt de rijkdom van Amber op een verfijnde nieuwe manier tot leven. Royal Night is de exclusieve interpretatie van waardevolle ingrediënten uit het Midden-Oosten met een lang en rijk erfgoed, gecombineerd met nieuwe kenmerken. Met een unieke en geheimzinnige ziel ligt de kenmerkende stijl van de geur in zijn mysterie en mannelijkheid; het is sterk maar ook zacht, traditioneel en eigentijds.
The One Royal Night opent met kruidige en krachtige noten van kardemom, in combinatie met de frisse geur van basilicum. In het hart, wordt het Afrikaanse Wilde Perenhout, een kenmerkende houtachtige noot, die voor het eerst in deze geur wordt gebruikt, vergezeld door kruidige nootmuskaat. De basis onthult de oorspronkelijke, zachte en kruidige rijkdom van The One: met warm amber, cederhout en sandelhout, naast diepe en verfijnde akkoorden van Cistus Labdanum.
Het exclusieve karakter van The One Royal Night wordt weerspiegeld in de donkere tinten en gouden details van The One for Men's flacon: de opvallende rechthoekige dop, de gegraveerde Arabische naam en Dolce & Gabbana's The One logo.

Top : Kardemom Basilicum
Hart : Wild Perenhout Nootmuskaat
Basis ; Sandelhout Ceder Amber Labdanum
Meer informatie